duminică, 29 mai 2011

Romania ii blocheaza , Moldova avanseaza !


Iata ca politica Romaniei este in masura sa favorizeze moral si logistic intalnirea lui Lupu cu Barack Obama, asta in urma sinergiei politice Bucuresti-Chisinau pentru Transnistria ! Formatul 5+2 este de facto Romania+Moldova si restul ! Se schimba mult in puterea de tratativa !

Este clar tuturor ca alianta Romania-Moldova pentru Transnistria nu a trecut neobservata nici la Washington nici la Moscova si nici in Europa.

Sutinerea lui Chirtoca si (din partea guvernului german ) prin Liberalii germani combinati cu cei romani, intalnirea lui Lupu cu Obama face ca Moscova sa mobilizeze Komsomolul care a inteles ca partida este pierduta si cand nu mai au argumente singura pretentie este demisia AIE ! Si ma rog daca va fi demisia AIE , PCRM nu are mandate suficiente pentru guvernare , asa ca si cererea aceasta e o prostie mare cat zidurile Kremlinului.

Pe de alta parte Medvedev nu reuseste sa aibe un scut comun cu NATO mai devreme de 2020 adica prea tarziu ca sa mai contracareze Scutul Spatial din Romania.





Niciun comentariu: