duminică, 29 mai 2011

NOTA de PROTEST


                IN ATENTIA
 GUVERNELOR TARILOR MEMBRE
     ALE UNIUNII EUROPENE




Stimati domni,

Avizam conducerile statelor membre ca inaugurarea la Parlamentul European si pe contul statului roman  a unui birou ,sustinut de domnul Tokes , pentru un "Tinut Secuiesc" inexistent , nu indeplineste conditiile legale de reprezentare ale organizarii statului roman asa cum este el in cadrul Uniunii Europene.

Motiv pentru care noi depunem acest protest si vom sugera partidelor politice din Romania sa boicoteze inaugurarea acestui act de deschidere a biroului in Parlamentul European pana la revenirea la starea de normalitate.

Daca acest lucru nu se va intampla in urma acestor demersuri , noi vom cere reprezentantilor Romaniei sa boicoteze toate institutiile europene unde isi desfasoara activitatea cu scopul iesirii Romaniei din forurile continentale, inclusiv vom cere ca toti banii cu care Romania a contribuit pana acum la bugetul uniunii sa fie returnati integral.

Ca sa putem functiona ca stat in Europa trebuie mai intai sa ne respectati organizarea statala pe care noi o avem si cu care am fost acceptati in aceasta organizatie .

Cu toata autoritatea si responsabilitatea
Bagiu Ovidiu Ilie bagiu@live.com

presedinte Asociatia FAPTE -bd, IG Duca 3-11 sect. 1 Bucuresti
presedinte Sindicatul Liber European -Viale della Pace 177 Vicenza Italia

Niciun comentariu: