marți, 4 ianuarie 2011

Marian Lupu devine noul as al Aliantei Europene !

MARIAN LUPU- ALIAS -LUPUS DACICUS
   Destainuirile si declaratiile lui Marian Lupu in presa din Chisinau nu mai lasa loc de dubii ! Intr-adevar PCRM cauta un "tap ispasitor" oricare ar fi fost acela pentru a reintoarce Republica in mainile "fara manusi" ale Kremlinului ! Planul lor, acum dezvaluit de Lupu , era acela de a sta un an pentru  a pune iar 'botul si labele" pe banii publici si in final, infundarea republicii cu o lovitura  in Uniunea Rusia-Belarus-Ucraina !
   Abtinerea lui Marian Lupu, ajutat si de partid bineinteles, capata acum culoarea corecta in ochii cetatenilor si in mod natural vine pentru Marian Lupu si premiul : presedentia parlamentului si interimatul la presedentia Republicii !
  Iata ca deschiderea ideologica a liberalilor lui Ghimpu din anul trecut, a facut ca diferentele dintre democratii aliati si comunisti sa inceapa sa fie tot mai mare si acum Marian Lupu anunta chiar ca nu va "cumpara" voturi de la PCRM , un semnal pe care Voronin va trebui sa il ia ca atare !
  CONCLUZIA NOASTRA : Marian Lupu dintr-un perdant sigur intr-o  alianta cu PCRM a devenit un castigator sigur cu PLDM si PL ! Democratia are si demonstreaza tot mai mult  avantajele ei !

2 comentarii:

George Zaharia spunea...

Lupu ar putea fi ales presedinte plin fara sa cumpere voturi.Cred ca printre deputatii comunisti se vor gasi cativa care sa puna mai presus interesul statului decat povara unor anticipate.

Unknown spunea...

este foarte posibil si pentru asta ne-am gandit si noi !