miercuri, 5 ianuarie 2011

Mihai Ghimpu a zis, Marian Lupu confirma !

Declaratia de azi a lui Marian Lupu confirma spusele lui Mihai Ghimpu din vara ! Adica PCRM sunt niste tradatori de tara si neam ! Si uite ca si Dondon confirma ca Lupu are complexe in fata lui Voronin ! Pai cine nu ar avea complexe fata de unu care cu buna stiinta face ceea ce face ?? Voi , altii , v-ati simti mai bine???


Apoi cu tratatul de baza cu F. Rusa : a fost considerat la semnarea acestuia ca noua republica Moldova succesoarea teritoriala a URSS dar si a republicii Democratice Moldovenesti are un act de baza cu statul roman din 1918 , fara sa fie abrogat de sovietici sau de actualul stat RM?

Parerea mea : tratatul de baza in aceste conditii e nul pentru ca incalca pe acela facut in 1918 !

Ce ar putea face cetatenii RM ca sa oblige alesii sa puna in practica actul din 1918? Simplu : sa renunte la cetatenia republicii Moldova ca efect al acelui act si atunci vor avea doar o singura cetatenie ! Federatia rusa nu poate interveni (deja a facut-o in 1940, 1944 si 1991) pentru fiecare cetatean in parte ! Si mai e ceva ! Nu poti obliga cetateanul sa aibe doua cetatenii cu forta ! A facut-o PCRM si stim ca efectul a fost acela ca s-au inmultit cererile de pasapoarte romanesti !

Niciun comentariu: