miercuri, 2 noiembrie 2011

AIE : Lectia dura de la PCRM

  Era nevoie de un deznodamant de acest fel in Republica Moldova !
Acum Ghimpu poate spune ca "el a stiut de la inceput " , Marian Lupu poate spune si el ca "stie ca de acolo a plecati si el " si , in sfarsit Filat poate spune ca "nu am crezut dar m-am convins"!!
  Dar spectacolul a adus ceea ce doream : infatisarea PCRM cu Voronin , care pentru a treia oara s-a dovedit imposibil de abordat ! Ori acum AIE spune deschis , la vedere : "noi am vrut ei nu !"
   Ori tocmai asta a sesizat Dodon, care a spus foarte clar ca fara reformare PCRM va pierde anticipatele !
   E clar tuturor din parlamentul si din afara lui ca Voronin a pierdut trenul presidential oferit generos de Filat , cel care a riscat cel mai mult in aceasta operatiune .
    Dar  acum timpul a expirat si  AIE se aduna si se pregateste de asaltul final la anticipate !
   A fost auzita si vocea lui Chirtoaca ,  cel care spera ca cei doi "disidenti" Greceanii si Dodon,  sa voteze un presedinte! Probabil ca tocmai acest lucru va forta schimbarea in PCRM , asa intr-un  moment inainte de ultima cotitura si de lovitura frontala in parbriz la anticipate .
    Ca in scena lui Shakespeare .a fi sau a nu fi pentru  PCRM . se leaga acum de cei doi, pentru ca alegerile locale au aratat ca PCRM nu mai acopera in teritoriu ehivalentul in procent al deputatilor pe care ii are in acest moment in parlament ! Este chiar un apus de soare  rosu la orizont !

Niciun comentariu: