joi, 4 august 2011

Un discurs politic rusesc si unul ceausist !

Daca PCRM are un discurs politic clar rusesc , membrii AIE au de acum in comun un discurs ceausist in materie de politica fata de Romania , ei spun stat vecin si prieten , la fel ca raposatul : "Dragi tovarasi si pretini!"


Oricum un salt politic s-a facut de la conducerea lui Voronin la cea a lui Filat de azi !

Si sa nu credeti ca nu m-am gandit de ce ei fac asta : in primul rand pentru ca cele 6 judete romanesti ,constituite in republica de catre rusi si comunisti ,nu iti dau locul sa te exprimi altfel ! Cred ca toti au observat de ce rusii se cred "Balsoi" in RM! Pentru ca acest stat , vrem nu vrem , este creatia lor,cu granitele asa cum au vrut ei si cu organizarea teritoriala tot cum au vrut ei! Intr-un fel sau altul , ei se cred un fel de dumnezei ai republicii Moldova,iar cetatenii un fel de decor natural local , unde la fel ca si dumnezeu ei dau nume locurilor si locuitorilor : Kisinev, moldavanski etc. Si sa nu credeti ca rusii sunt prosti ! Ei stiu ca nu exista romani si moldoveni ci doar romani , dar in parcela lor,ei isi rezerva dreptul "constructorului de stat artificial " de a denumi oamenii la fel ca pe animale, sau alte fiinte nevorbitoare : Maldavani ! Din fericire exista tot mai multi care rup lantul tacerii si al fricii de rus si se declara pe fata romani, fiind oameni cu constiinta , nu masini biologice cu chip de om ! Si de aici toata istera rusa fata de Moldova , pentru ca odata unita cu Romania , ei pierd constructia statala bolsevica , un monument istoric identic cu mausoleul lui Lenin sau al lui Stalin !

Ei isi pierd acea trufie a ego-ului lor si nu mai pot spune : Uite ce am construit peste statul roman, un stat al nostru ca o plasa peste o parte dintre romani , pescuiti de noi si tinuti tot de noi la regim de moldovean supus NOUA ! Bagiu

Niciun comentariu: