sâmbătă, 13 august 2011

Legalizarea prostiei : Limba interetnica !


In nici o tara europeana nu exista limba interetnica ca in Republica Moldova !

Ce inseamna ca in Germania , germanii sa vorbeasca in chineza cu turcii si alti minoritari ??!

Aici este imbecilitatea clasei politice din Chisinau! Este ceva artificial ca in tara ta sa vorbesti cu un minoritar (ucrainean, gagauz, )cu o alta limba decat a ta sau eventual a lui !Si conform acestei practici eu declarat roman in Romania si Republica Moldova trebuie sa vorbesc ruseste cu un comunist ce se declara moldovean !! Pentru ca, nu-i asa , romanul si moldoveanul sunt etnici diferiti si trebuie sa vorbeasca alta limba ca sa se inteleaga intre ei ! Asta-i culmea prostiei constitutionalizate !

Dar de ce nu fac "rahatii " astia de rusi la ei acasa ca limba interetnica sa fie "moldoveneasca" si sa megem noi astia "prostii" din Romania si Moldova sa vorbim limba noastra cu rusii ?? Raspuns : pentru ca ei nu sunt imbecili sa isi bata joc de rusii lor !!!

In acest context cetatenii interetnici , adica rusii , vorbesc doar pe limba lor cu restul populatiei la Chisinau ! Si atunci unde sunt drepturile egale pentru toti cetatenii daca o minoritate vorbeste pe limba ei cu restul populatiei ? Practic Republica Moldova este o mica Rusie unde majoritarii vorbesc limba minoritarului "interetnic" ! O masca a colonialismului modern !REFORMA CLASEI POLITICE ESTE INEVITABILA ! BAGIU

Niciun comentariu: