marți, 5 aprilie 2011

Romania devine putere financiara : investitii masive in valoare de 100 miliarde de euro !

Document depus la Secretariatul General al Guvernului-Directia Relatii Publice, inregistrat cu nr. 490 din data de 01.04.2011

De la: ASOCIAŢIA FAPTE

adresa: BD. IG Duca 3- 1, sect. 1 Bucureşti
Şi de la : INDUSTRIAL & FINANCIAR INVEST SRL
adresa: STR: Aleea Zorelelor nr. 2, sect. 6 Bucureşti

Către

Guvernul României, în atenţia Primului Ministru- şi pentru cunoştinţa:
Preşedinţiei României şi Parlamentului României


Stimaţi domni,

OBIECT: PROIECT NAŢIONAL DE INVESTIŢII ÎN VALOARE DE 100 MILIARDE DE EURO UTILIZAND CA PLATĂ CREANŢELE STATULUI ROMAN.

Observând lipsa de lichidităţi a statului român pentru a-şi satisface programele de investiţii, am plăcerea să vă informez că cele două entităţi juridice sus-menţionate au elaborat, sub conducerea mea, un plan de relansare de investiţii în valoare de 100 miliarde de euro ce se va realiza cu plata în creanţe, pe care statul român le are de încasat de la alte state.

Procedura: Asociaţia FAPTE, al cărui preşedinte sunt, împreună cu firma INDUSTRIAL & FINANCIAR INVEST SRL pe care o administrez, acceptă pentru eventualele investiţii făcute in România, să fie plătite de către statul român în contravaloare cu creanţele pe care statul român le are de încasat de la alte state.

Firma INDUSTRIAL & FINANCIAR INVEST SRL urmează să lucreze fără profit în regim de subantrepriză, la care statul achita doar plata salariilor, materialelor şi închirierea de utilaje, iar ONG-ul FAPTE va încasa, odată terminate şi consemnate lucrările (în contravaloarea profiturilor care normal trebuiau încasate) creanţele statului român.

Menţionăm că asociaţia FAPTE, după ce încasează respectivele creanţe, este liberă să facă ceea ce crede de cuviinţă cu acestea, adică poate pe risc propriu să meargă să le încaseze sau poate face şi donaţii. Creanţele acestea pot fi donate chiar statului român, în aşa fel încat statul să poată începe un nou ciclu de investiţii bazat pe principiul sus-menţionat până la atingerea valorii de 100 miliarde ale proiectului nostru.

Ce se obţine din acest program de investiţii?

În primul rând, avantajul este că statul suportă costurile cele mai scăzute pentru realizarea investiţiilor, se elimină intermediarii la astfel de lucrări, inclusiv se elimină scurgerea sub diferite forme (comisioane sau şpăgi) de capital public pentru contractarea unor astfel de lucrări, întrucât profiturile nu se realizează pe cash, ci cu creanţe, adică bani care eventual revin de drept vor trebui încasaţi doar după finalizare şi consemnare de lucrări.

Oferta noastră are valoare de timp nelimitată şi se adresează astfel oricărui prim-ministru, preşedinte sau parlament, indiferent de culoarea partidului aflat la un moment dat la putere.

Semnat,
Preşedinte FAPTE şi
Administrator INDUSTRIAL and FINANCIAR INVEST SRL
BAGIU OVIDIU ILIE

Niciun comentariu: