vineri, 15 aprilie 2011

De vorba cu PD-istul Diacov .

      Am fost placut surprins sa aud ca PD a readus democratia in Republica Moldova !
Dar trebuie sa lamurim ce inseamna libertate si ce inseamna democratie !
Din punctul meu de vedere, adica al unui om ce a trait in mai multe sisteme democratice la 7 aprilie s-a readus doar libertatea nu si democratia, pentru ca democratia inseamna un set de valori !
       Care este setul de valori al vostru in acest moment ? Romania a recunoscut ocupatia sovietica, e deja lege si zi comemorativa , putea fi lege si in RM de anul trecut dar "libertatea" de care va bucurati se vede ca nu va ajutat sa ridicati mana in parlament pentru validarea legii !
      Apoi un alt set de valori al unei democratii este anti-totalitarismul si efectele comuniste ale acestuia, valori care nici pana acum in "libertatea" de care va bucurati nu ati reusit legiferati si sa votati !

    Sa nu credeti ca o democratie are baze sovietice sau comuniste !

Asadar in aceasta libertate pe care pe buna dreptate ati recastigat-o cu AIE , exista si libertatea ca totalitarii comunisti sa castige iar alegerile , si nu din cauza lor pentru ca sunt buni sau valorosi , ci doar pentru ca voi nu votati lucruri necesare pentru democratie !

Acum Ghimpu si PL sunt razbunati de legea statului roman si PD trebuie urgent sa treaca la masuri de validare si votare a unor legi absolut indispensabile democratiei !

Tavalugul istoriei s-a pornit ieri de la Bucuresti si nu iarta pe nimeni ! Succes si minte limpede la toti !

Bagiu SLE

Niciun comentariu: