sâmbătă, 5 februarie 2011

RM: Comunismul ataca si sanatatea !

Nu credeam sa citesc in jurnalele de azi asa ceva !

     Comunismul si ideologia bolsevica ce s-a propagat o perioada de timp , a adus cu ea si un stil de viata caracteristic propagandistului rus , stil imprumutat si de activistul bastinas, dar care a produs mutatii in viata populatiei, astfel incat obezitatea femeilor este rezultat direct si indirect al importului ideologic din Rusia.
    Si cum femeile mai in varsta sunt obeze si seamana cu femeile din Rusia , rezulta ca acestea au cazut in plasa mentalitatii cotropitorului .
    Ce este de facut ? Doar schimbarea mentalitatii , revenirea la stilul de viata ponderat alimentar si natural national poate intoarce tendinta.
    In plan politic , condamnarea comunismului si a efectelor produse de acesta are un caracter reparatoriu mental , dar cum se observa in Republica Moldova are si un profund caracter medical de urgenta ! Nu ne putem permite sa ne distrugem in continuare femeile, doar pentru unul ca Voronin care promoveaza o ideologie de viata straina poporului nostru, unde vodka ataca ficatul la barbati, iar supararile si ansia adauga kilograme in plus femeilor .

Deci AIE este acum si o echipa de medici nationali , nu numai o coalitie de guvernamant

Niciun comentariu: