sâmbătă, 19 februarie 2011

De ce Voronin nu voteaza presedinte pe Lupu? Noi stim de ce !!

Ceasul biologic desfiinteaza PCRM incet , dar sigur!
Intalnirea lui Voronin cu ambasadorul SUA la Chisinau a dat un rezultat previzibil pentru noi, iar raspunsul negativ privind alegerea lui Lupu ca presedinte este plina de semnificatie !

De ce Voronin nu vrea "SA VOTEZE PE LUPU PRESEDINTE"???
Simplu : pentru ca a vota pe cineva care a fost comunist si a devenit democrat inseamna a-ti recunoaste infrangerea morala si politica.

Lupu a dovedit ca exista posibilitatea de a te transforma din comunist in democrat, ori asta inseamna ca este posibila mai departe si transformarea intregului partid comunist intr-unul democrat, adica sfarsitul PCRM asa cum il cunoastem azi !
      Probabil ca Voronin alege "moartea lenta" a partidului, intrucat la sporul demografic al republicii PCRM pierde circa 50-60.000 de pensionari anual , adica peste patru ani intre 200.000 si 240.000 de alegatori , in timp ce partidele AIE obtin anual circa 50.000 de noi cetateni tineri majori, iesiti de pe bancile scolii, care voteaza pentru prima oara , dar in procent de 96% pentru un partid din alianta !
      REZULTATUL : La un decalaj de circa 400-440.000 de voturi (-240.000 la comunisti si +200.000 la alianta) se inregistreaza cel putin intre 18-25% pierdere neta de voturi pentru comunisti la urmatoarele alegeri !!!
      Somn usor si eutanasie placuta PCRM !

Niciun comentariu: