miercuri, 30 mai 2012

Vlad Filat se plimba la Moscova, dar e Bucurestiul cel care ataca !


Vlad Filat s-a dus sa faca o poza cu noul premier al Federatiei Ruse, adica cu Vladimir Medvedev !
   In timp ce cei doi faceau declaratii de presa -nimic nou-  iata ca la Bucuresti se pregatea noua doctrina de aparare nationala si NATO !
   Despre ce este vorba ? Scutul antiracheta aduce in prim plan si siguranta cetatenilor romani din Republica Moldova , ori noua doctrina militara si politica spune clar ca siguranta cetateanului este pe primul plan oriunde ar fi el in lume !
    Asa zicand , asa se face !
     Republica Moldova intre granitele sale este teritoriu pe care traiesc romani cu acte in regula (si cei fara acte in regula-deci tot romani ) si protectia acestui spatiu revine Romaniei , ca cineva vrea sau nu ! Si daca ar vrea Republica Moldova nu are armament si logistica sa o faca !
    Si sa nu se lase cineva imbatat iar cu apa rece ! Rusia are si ea cetatenii ei in Republica Moldova, dar porportia este covarsitoare in responsabilitatea Romaniei , oricat s-ar stradui Moscova sa justifice trupele sale pe Nistru !
   Daca ar fi ca Romania sa se comporte  la fel pentru "chipurile" apararea propriilor cetateni , atunci statul roman ar trebui sa aduca in Republica Moldova cel putin 20.000 de soldati !

Un comentariu:

George Zaharia spunea...

1.Unirea cu Romania s-ar face rapid. Incepe vacanta,vremea va fi frumoasa, daca 1000 de tineri vor fi in Piata MAN in fiecare zi cu corturi ,vor canta se vor distra si vor cere unirea cu Romania ,pariu ca li se vor alatura mii si mii de oameni. Un fenomen gen Piata Universitatii , sau ceva Woodstock cu trupe din RM si RO care sa intretina atmosfera.Cu siguranta acest fenomen va fi mediatizat pe toate canalele media occidentale si probabil cancelariile se vor indupleca sa accepte revenirea moldovenilor de peste Prut in familia europeana. O actiune de genul 'Noi de aicea nu plecam,nu plecam acasa ,pana nu reunim cu patria noastra..