vineri, 27 aprilie 2012

Sarbatoarea de 9 Mai fara prosteala !

Anul acesta doresc sa sarbatorim primul 9 Mai , dar fara prosteala ! Adica sa vedem clar ce a fost 9 Mai ca sa stim ce si cum !


Intr-adevar 9 Mai marcheaza o zi a victoriei aliatilor (adica SUA, Anglia, Franta si URSS) impotriva Germaniei naziste.

Deci este fals ceea ce sabatoresc comunistii si dodonistii , adica victoria comunismului impotriva fascismului ! A fost in primul rand victoria lumii libere asupra unei dictaturi , la care a participat si o alta dictatura :URSS !
Chiar se stie foarte bine ca daca SUA nu ajuta URSS cu arme si tehnologie pentru tancuri , cand le era cutilul la os si Hitler ajunsese cu armatele pana la periferia Moscovei , Germania ar fi castigat sigur razboiul cu rusii !
Si apoi mai este ceva foarte important ! Ziua victoriei de 9 mai nu are nimic in comun cu Republica Moldova !!! Aceasta teritoriu romanesc a devenit "republica sovietica" dupa acordul de la Malta nicidecum in ziua de 9 mai ! Deci alt fals istoric pe care il promoveaza comunistii si pro-rusii !
Ca marturie a ceea ce sustin , avem in viata pe Regele Mihai , care a fost decorat de rusi si care a fost invitat la Moscova acum cativa ani la parada militara, ca proba ca maiestatea sa , ca sef de stat inclusiv a perioadei victoriei de la 9 mai 1945 , nu era regele a doua republici socialiste sau comuniste ci a unui unic stat !
Deci mare atentie la minciunile promovate de comunisti !
Anul acesta putem sarbatori cu SUA , Marea Britanie , Franta nu numai cu Rusia acest eveniment , ca sa intelegem fenomenul la scara globala , nu doar din trambitele si trompetele Moscovei !

Un comentariu:

gabriel spunea...

Franta? Care Franta? Franta in al doilea razboi mondial nu exista.Ce au facut francezii atunci cel mai bine a fost sa ridice mainile sus.