duminică, 1 aprilie 2012

Ghimpu : Decat dusman la rusi mai bine procuror in Republica Moldova !

      Iata ca "amicii' nostri rusi si binevoitori spun, conform sursei Unimedia.md ca, McCaine, Ghimpu si Saakasvili sunt printre cei mai mari dusmani ai Federatiei Ruse !
  Ca McCaine nu ii are pe rusi la inima cunoastem , dar acesta nu se preocupa prea mult de afirmatii de acest tip.
Apoi ca Saakasvili a luat armata Georgiei si s-a dat la impuscat rusi prin tara lui  iar intelegem , dar Ghimpu nostru national este surpriza de top a zilei !
  Si am stat si m-am gandit ca , intr-adevar , Ghimpu poate fi scos vinovat pentru ca el a omorat 3000 de rusi la Fantana Alba , tot el a deportat rusi la Polul Sud in timpul odioasei ocupatii moldovene in Rusia , tot el a impartit Rusia in doua pe Ural s.a.m.d. Ai putea spune ca Hitler sau Stalin e un mic copil fata de odiosul Ghimpu !!!
  Dupa aceste declaratii pot spune ca in acest caz rusii se comporta ca  mici copii care arunca cu laturi in public peste ceea ce ei nu pot atinge !
  Dupa aceste declaratii ale rusilor Ghimpu are dreptul la o reparatie publica a imaginii lui , iar ocazia de a deveni procuror este ce merita ca sa-si spele fata improscata cu noroi de niste neica nimeni !
  Vorba principelui moldovean  A.I Cuza : Bade, unde te-a scuipat boiarul te pupa domnitorul !

Niciun comentariu: