miercuri, 4 aprilie 2012

Ce nu stie Sevciuc din Tiraspol despre unire !

   Sevciuc din Tiraspol spune ca vrea sa aplice politica pasilor marunti , adica intai cu transportul , apoi cu persoanele, apoi cu economia , in asa fel incat "fraierii" de la Chisinau sa nu bage de seama.


La Viena el spune ca vrea sa aplice politica partilor egale (cine cu cine este egal si in ce ?) ca si cum el este deja un stat recunoscut !

   Eu va spun ca in cazul in care intre Bucuresti si Chisinau se va semna un act al unificarii administrative teritoriale si politice , atunci Tiraspolul devine subiect de drept al statului comun romanesc , iar Sevciuc poate avea la Tiraspol ,in cadrul noii Romanii , un regim de judet unde el sa fie ales cu alegeri legale un presedinte de consiliu judetean si asta cu voturile romanilor si ucrainenilor care vor avea astfel 55-60% din voturi si vor controla prin vot majoritar judetul de peste Nistru !

Amintesc celor care nu cunosc drept international, ca nu poti semna un act de unire intre doua state fara ca acestea sa nu isi recunoasca si teritoriile lor , altfel se uneste ce cu ce si cine cu cine??!! .

Ca doreste cineva, ca nu doreste cineva , zona de peste Nistru intra in acest pachet . Desigur va fi o vreme de trecere in legalitate , dar asta e lucrul cel mai putin important -el va face parte din normalitate.

Cine-i destept si lucreaza cu mine castiga Tiraspolul !

Niciun comentariu: