sâmbătă, 15 octombrie 2011

Smirnov : lipsa de respect este evidenta !

Aztazi de dimineata citim o reactie a lui Smirnov , care sustine sus si tare ca sunt forte la Kremlin care sustin integrarea Republicii Moldova !
 Amintim lui Smirnov ca intre Federatia Rusa si Romania cu Moldova s-a instaurat un nou tip de relatii bazat pe respect recuproc, pornind de la simpli cetateni la stat si reprezentantii acestuia.
  Ca el nu respecta aceste reguli este foarte evident, ca am acordat clementa in Germania pentru el, este iarasi evident, motiv pentru care nu credem ca Smirnov intelege cu adevarat situatia precara in care el se gasste, pentru ca el este neica nimeni fara Moscova si trupele ei !
  Evitarea arestarii lui Smirnov s-a facut in spiritul acordarii unei ultime sanse de revenire la normalitate, o revenire pe care Smirnov nu numai ca nu o intelege dar o si ignora in mod profund.
  Organizatia lui Smirnov are zilele numarate ! Numaratoarea inversa a inceput de la ultima intrevedere  a lui cu Filat din Germania.

2 comentarii:

George Zaharia spunea...

Eu nu vad niciun respect al Rusiei fata de Romania,fata de Moldova nici nu se pune problema. Ca Rusia vrea sa il schimbe pe Smirnov cu Kaminski ? Da, pt ca s-au saturat si transnistrenii de 20 de ani de el. Kaminski va fi tot papusa Kremlinului,asta-i sigur. Reunificarea RM este la momentul actual o utopie.Frontiera poporului roman este pe Nistru, cand am depasit cu armatele acest Rubicon am avut numai de patimit.Trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant si sa cerem doar ce e al nostru. Dupa o eventuala unire RM-RO,Stanga Nistrului va avea 3 variante: independenta,regiune in cadrul Ucrainei sau al Rusiei.

Unknown spunea...

e corect ceea ce spuneti,dar unire administrativaintre Ro+RM inseamna doua teritorii administrate in comun ! Si cine ne da dreptul sa lasam o parte a unui teritoriu altcuiva ? Vom faca la fel si cu Harcvo?