miercuri, 24 august 2011

Ziua Independentei : Cadoul Republici Moldova din partea Romaniei

Republica Moldova ar putea primi un cadou neasteptat de la Romania de ziua independentei !


Corpul de armata al Republicii Moldova ar putea primi statut de "Legiunea Basarabiei " prin recunoasterea acestei armate ca fiind alcatuita din cetateni romani, cu consecinte directe , adica o armata alcatuita de catre cetateni NATO !

Acest statut ajuta la consolidarea independentei Republicii Moldova , iar ca armata auxiliara NATO sub comanda Statului Major al Romaniei , ar avea rol oficial de mentinerea pacii la estul zonei NATO .

Iata cum cazul nostru fericit , diferit de Georgia , Moldova are protectie NATO fara a fi membra NATO ! Noroc cu carul , dar si prostie in aceeasi masura, pentru ca din punct de vedere international ei sunt cetateni romani ce activeaza intr-o forma de armata numita republica Moldova , deci pot fi considerati mercenari romani in armata si slujba altui stat ! Ori tocmai aici e punctul : Romania nu poate sta cu "sula" in mana si sa vada cum cetateni legali ai ei participa la actiuni militare externe ! Mai mult, recunoscand Republica Moldova, Romania recunoaste ca armata ei este formata din cetateni romani , deci responsabilitate exista ! Doar in vremea turcilor , acestia luau cu arcanul si faceau batalioane 100% din romani si le puneau turban in cap si pasalicul se lauda cu brava armata turceasca ! Rahat , era facuta din romani luati cu japca ! Azi cu NATO Republica Moldova trebuie sa tina cont si de cetatenia romana care nu au inventat-o ei ci care a fost inainte de toate a cetatenilor ei ! Mostenire de la Romania , ce sa-i faci ! Bagiu

Niciun comentariu: