miercuri, 31 august 2011

Cum a ajuns Basescu pion la bursa internationala a aurului !


Daca nu sti si nu cunosti mai bine stai acasa !

Cum a ajuns Basescu pion de joc in bursa internationala a aurului ?

Eu sunt in acest segment de piata de mai bine de 3 ani , adica dinainte de criza.

Faptul ca stiu cum se misca piata de aur, imi da posibilitatea sa afirm ca odata cu Rosia Montana , Basescu s-a transformat intr-un seic ce sta cu mana pe robinetul de petrol, dar in cazul lui pe robinetul de aur ! Si cand mai da Basescu un pas inainte sa extraga aurul, cu atat pretul  aurului scade!

Este efectul normal al bursei preturilor in lume ! Intrarea unui nou jucator in piata face sa scada preturile de tranzactionare a metalului galben ! Si Basescu nu pote fi jucator la bursa pentru ca este presedinte , dar o face inconstient in detrimentul Romaniei !

Astfel cu Basescu mare conducator , aruncam in afara Romaniei aur la pret de nimic si , incasam in acelasi timp aur putin din extragerea miniera !

Ca este o afacere proasta ne-am dat seama , dar cea mai buna treaba este exploatarea pentru stocarea integrala a zacamantului in Banca Natinala a Romaniei si scoaterea aurului in momente prielnice de vanzare. Aceasta este cea mai economica si adevarata solutie pentru aurul Romaniei si al tuturor romanilor !

Noi romanii adevarati putem sa o facem  ! Basescu nu poate ! Asta e alta diferenta intre noi si Basescu ! Arta de a sti si de a putea !



Bagiu Ovidiu Ilie

Niciun comentariu: