sâmbătă, 9 iulie 2011

AIE , victorie politica si morala !

1)Cazul deciziei Tribunalului Balti ne arata ca AIE a avut victoria electorala dar si victoria morala a ultimelor alegeri locale.

Si asta pentru ca s-a construit o strategie de oameni si cu oameni care vor si stiu sa culeaga victoria chiar in cazurile limita si cu schimbari neprevazute !

Si cum spune marinarul , toate navele sunt ancorate in port !

2)Acum incep noi sfidari politice care mai de care si Smirnov cu Filat la meciul de fotbal spune multe !
Dar si intalnirea dintre Merkel si Putin unde ei vor discuta despre cazul Transnistria , motiv pe care presa rusa o zugraveste ca pe adevarata partida unde se solutioneaza CEVA ! Adevarul ca cei doi vorbesc despre asta, in timp ce Romania cu Moldova fac altceva !
DE CE? Pentru ca si Germania este aliata Romaniei in NATO si Europa si nu poate nici ea trece peste interesele Bucurestiului in RM !

Summit-ul Rusia Germania este un punct de fatada unde se discuta pentru a se vedea in interiorul Rusiei ca Putin face si drege, pentru ca Transnistia are deja fixata traiectoria evolutiei spre Moldova si Romania . O stiu toti dar , se pare ca, numai eu o spun !

3)Si acum sa trecem la PCRM, unde totul este trist chiar si in biroul central pentru infrangerea , cea de a treia consecutiva, in ultimii doi ani electorali !

Dodon este singurul om legitimat de electorat care poate schimba ceva ! Este in mana lui sefia primariei Chisinaului, si are nevoie doar de un camarad in parlament care sa voteze presedintele Republicii , ca el sa devina liderul de facto al comunistilor si sa il puna pe Voronin la naftalina !Odata si odata tot se va realiza schimbul de generatie si la PRCM ! Iar Dodon este calificat sa o faca !

Bagiu

Niciun comentariu: