miercuri, 8 iunie 2011

Rusia vrea federalizare, Romania stat unitar !


Acel faimos 5+2 este o masa de guverne fara probleme si cei doi sunt Chisinaul guvern real si Tiraspol guvern ilegal marioneta care de facto nu exista , dar tocmai ca trateaza "se legalizeaza"!

Deci sa nu ne mai imbatam cu apa chioara, tuturor celorlalti in afara de rusi le este indiferent cum se termina (Rusia vrea doar intr-un singur fel) singurii care pot pierde sunt guvernantii de la Chisnau ! Rusii din Tiraspol au numai de castigat-adica o republica !

Amintim tuturor ca 'DOAR ROMANIA SUSTINE INTEGRITATEA TERITORIALA A REPUBLICII MOLDOVA'!!!

Pentru toti ceilalti in afara de rusi le este indiferent cum se termina !

Este acum o obligatie ca 5+2 sa nu se mai intruneasca pentru ca nu vor fi satisfacute pretentiile legale si normale ale chisinaului pentru ca 5+2 este facut ca sa satisfaca pretentiile teritoriale ruse!

Moldova poate sa iasa din impas doar  cu Romania singura tara NATO si UE ce are interes direct in teritoriile intacte ale republcii Moldova ! Abandonarea Transnistriei pentru Bucuresti poate fi echivalata cu abandonarea romanilor din Timoc, aceeia care sunt sub ocupatie din 1833, chiar daca in 1859 s-a unit Valahia (fara ei) cu Moldova (fara Basarabia) in noul stat comun Romania.

Istoria noastra a fost asa nu o putem schimba, dar putem sa constituim un stat nou pentru toti , in locul celor doua republici facute de rusi , adica actualele Romania si Moldova !

ASADAR SCAPAM DE COMUNISM CAND NU VOM MAI AVEA DOUA REPUBLICI , CI DOAR UN SINGUR STAT !

Niciun comentariu: