marți, 14 iunie 2011

Marian Lupu e corect, dar rusii....


Marian Lupu are azi un discurs corect fata de Federatia Rusa, asa cum ar fi normal ca doua state sa lucreze in rezolvarea problemelor.

Din pacate practica de zi cu zi ne arata cu totul altceva! Rusia continua sa nu respecte republica noastra din est si ultima iesire a lui Kuzmin ne arata cum stau lucrurile.

Nu exista azi in afara de statul roman si statul moldovean(ex-sovietic) cineva care sa tina cu adevarat pentru fratii nostri de peste Nistru ! Si asta atat in declaratii oficiale cat si in fapte! Pe ceilalti nu ii intereseaza cum se va termina cu Transnistria important e sa se termine !

Stiti ce cred rusii despre AIE? Ca daca nu e condusa de ei e romaneasca ! Adica tot ce nu e condus de ei in Republica Moldova e romanesc!!! Intelegem acum ca atat republica creata de Stalin cat si comunismul a fost facut ca romanii sa se creada neromani, si daca te crezi moldovean, pentru ca esti intre ceilalti romani moldovean, totusi sa fii moldovean doar daca cunosti limba rusa!!! Ce ar fi a aplicam si noi acelasi sablon si sa spunem ca recunoastem pe rusi ca fiind rusi doar daca cunosc limba romana, altfel sunt doar slavi fara identitate ?? E buna nu ??

Felul cum trateaza Federatia Rusa pe romanii nostri din Transnistria nu mai lasa loc de dubii ! Continua politica aplicata pentru Chisinau : "esti moldovean doar daca cunosti limba rusa" e continuata mai profund, iar la Tiraspol nu mai ai nevoie de limba romana ci doar de rusa ! Acesta e drumul comunismului si deznationalizarii totale sub nasul tuturor !

INTREBARE : VOI SUNTETI CHIAR ASA DE SLABI SI (SCUZATI) PROSTI SA NU VEDETI SI SA INTELEGETI CE SI CUM ? BAGIU

CONCLUZIE : DOAR ROMANIA SI MOLDOVA IMPREUNA POT REZOLVA PROBLEMA TRANSNISTRIEI FARA ALTI ACTORI INTERNATIONALI ! SI O POT FACE BINE SI DEFINITIV !EU CRED IN LUCRURILE CE LE POT FACE EU NU IN LUCRURILE PE CARE "POATE" LE VA FACE RUSIA ,CAND VREA EA SI CUM VREA EA !





Niciun comentariu: