miercuri, 2 martie 2011

Ultimul sondaj de opinie !

Furnizam public, sondajul de opinie ordonat de FAPTE Bucuresti si executat de SLE-Italia, in care cetatenii republicii Moldova au fost invitati sa raspunda la doua intrebari fundamentale :
1-doriti sa traiti intr-un sigur stat european cu Romania ?
Raspunsurile
in Spania : DA 76% , NU 14%, independent 10%-
in Italia    : DA 84% , NU 10%, independent 6%-

2-care este cel mai de incredere politician de la Chisinau ?
raspuns general : FILAT 38%, GHIMPU 24%, LUPU 22%, VORONIN 16%

Marja eroare 3-4% (precizam ca la ultimele alegeri am avut cea mai mica marja de eroare de 4,5% pentru aceleasi zone sondate)pe un esantion 976 persoane intervievate

Aceste raspunsuri vin pe fondul nealegerii presedintelui (deci Lupu meritat pe locul trei), pe fondul neincrederii unei aliante ruso-molave cu PCRM , dar si pe fondul falsului pro-romanism prin blocarea legii privind aplicarea nationalitatii romane pe buletin !

In concluzie : se contureaza in lumea occidentala libera de influenta ruseasca tot mai mult eventuala varianta de dupa AIE, adica varianta constructiei unui stat comun european cu Romania.

--------------------------------------------------------------------------------

Republica lui Smirnov din Tiraspol seamana demult timp incoace cu actuala republica lui Gaddafi din Tripoli ! Vechile regimuri trebuie sa paraseasca scena ! Azil pentru Smirnov in Belarus si pentru Gaddafi in Kuweit ?

Niciun comentariu: