duminică, 13 martie 2011

Romanii isi protejeza rezerva nationala de petrol.



PROIECT VIABIL : Fiindca pretul carburantilor a luat-o razna in Romania, acesta este un bun prilej pentru a gandi o strategie pe termen lung , pentru protejarea rezervei nationale de petrol.

Astfel , multi dintre noi , acum intelegem ca daca dorim sa mai avem petrol si dupa ce vor iesi austriecii de la comanda Petrom in 2014, va trebui sa procedam ca atare pentru economisirea resursei naturale nationale incepand chiar de azi ! Cum trebuie procedat ? De fiecare data cand trebuie sa alimentam masina personala sa o facem cu cap si sa alimentam de la distributorii ce importa carburantii in Romania, ceea ce inseamna ca PETROM si OMV vor fi eliminati din start de pe lista de cumparaturi a noastra !

Asa procedand in fiecare zi , milioane de litri de carburant vor ramane in pamantul romanesc ca rezerva strategica si alte milioane de litri de carburant importate le vor lua locul , chiar cu preturi mai mici !

Dupa 2014 vom putea face si noi stocuri strategice ca si SUA , iar in momentul in care pretul carburantului o va lua in sus , vom scoate din aceasta rezerva la vanzare si vom face sa calmam pretul !

Dar pentru asta trebuie sa initiem sa ne comportam responsabil si sa economisim deja , ca sa avem de unde in viitor sa facem stocurile ! Si de ce sa nu o spunem , nu mai avem nici un interes ca austriecii sa obtina inca trei ani profituri maxime si vanzari mari de carburanti , din buzunarele noastre ale tuturor !

Niciun comentariu: