marți, 29 martie 2011

Dupa sarbatoarea zilelor Basarabiei , AIE reporneste motoarele !

Si cum zilele Basarabiei s-au vazut bine si frumos cam peste tot in orasele importante ale celor doua state romanesti , AIE reporneste caruselul sau politic !


Daca Urechean asteapta scuze de la ....stim noi cine, Dondon nu cere scuze si vrea sa ocupe Chisinaul ! Desigur Dondon pleaca defavorizat la lupta pentru ca domnul democrat Chirtoaca a facut lucruri !

De aceea nelinistea comunistilor este justificata pentru ca argumentele "cu miere electorala" au gustul amar de culoare rosie , made in Moscova !

Tiraspolul schimba directia si orbita politica, pentru ca Gazprom-ul nu mai este demult  o vaca de muls , nici macar pentru rusii din Federatia Rusa, ce sa mai vorbim de minoritatea rusa de peste Nistru .

Surprinzator Lupu se recalibreaza, dupa starul prost de la Moscova , iar Bruxell-ul devine si pentru el atractia politica nr. 1.

Binele , promovat de Biden la Chisinau , are efect pe termen imediat si mediu, chiar ceea ce nu doreau nici in ruptul capului PCRM-istii !

Deh, ce sa-i faci asa e viata ! Cand din punct de vedere politic mergi spre vest , adica Romania, automat mergi pe drumurile duble cu dus intors spre SUA si UE, in timp ce spre Moscova e bilet doar de dus , fara intors ! O stiu multi deportati, copii si nepotii acestora , o stim si noi toti , doar cate un comunist ,pe ici pe colo mai neaga evidentele !



Niciun comentariu: