joi, 3 februarie 2011

Voronin : punctul de neintoarcere



Am vazut in filmele stiintifice cosmonauti care odata terminat gazul de presiune ce asigura deplasare in spatiu, nu se mai pot intoarce la nava spatiala. In aceeasi pozitie se gaseste si Voronin care adopta o pozitie de cosmonaut extraterestru fata de mica nava RM si care risca si el sa nu mai prinda nava cu directie indreptata spre romano-europa (pentru ca asta e pozitia geografica la Prut). Intrebarea este de ce mai face pe extraterestrul si mai are si haine de sovietski-cosmonaut daca nu mai poate prinde nava ??! Toate sunt de prisos, vanitate in vant !


Noutate : Scade pretul gazelor in Romania cu 15 %

Daca in republica Moldova gazul se scumpeste, in Romania liberalizarea pretului la intern poate aduce o scadere de 15 % fata de pretul actual de consum . Astfel Romania ar avea pretul cel mai ieftin la consumul de gaze pentru populatie din intreaga Europa.

IN CONCLUZIE : Concurenta intre Rusia si Romania pentru furnizarea de gaze ieftine pentru republica Moldova se incheie in favoarea Romaniei ! Chiar daca rusii vor da gazul gratis ei tot vor trebui sa plateasca costul de tranzit prin Ucraina, iar Romania nu ar avea astfel de cost !

Vorba melodiei : Hai, acasa hai la mine, cu Romania o sa-ti mearga mult mai bine !

Niciun comentariu: