luni, 14 februarie 2011

de la CCCP la SSSR !

Din titlu ai zice ca am innebunit si ca ma dau cu gasca lui Volea Voronin!


Nu este asa si va argumentez ! Daca CCCP inseamna ceea ce inseamna,  in romaneste SSSR inseamna spatiul statului spiritual romanesc ! Este o mare diferenta pe care si dl. C. Tanase a observat-o bine !

In putine cuvinte , daca Uniunea sovietica ne-a creat doua state comuniste separate , noi acum realizam o uniune a tuturor "sovietelor" spirituale romanesti , un stat aparte care nu tine cont de modul de administrare teritorial ci mai degraba de administrarea spirituala fara frontiere a talentului creator al acestui popor ! Si cum aceasta administrare nu este facuta de "politruci " reuseste atat de bine si de natural, unde lucrurile se aseaza de la sine fara vreo interventie "straina " sau "locala" rauvoitoare !

Realizarea se datoreaza muncii tuturor celor sinceri neinrolati politic si care au inteles deja ca viata noastra merge mai departe decat viata oricarui  partid si oricarei alte  ideologii!

Ramanem vesnic noi cu noi , asa cum suntem , cu bune si cu rele . Este o continua adaptare la normalitate si la naturalul vietii incat , la un moment dat , nici nu iti dai seama ca raul a trecut de mult si binele este chiar la indemana ta !

Niciun comentariu: